Folkets Madhus

Museth Butchers Manifesto

Vi vil være slagteren, som bringer stoltheden tilbage til slagterfaget. Det igennem et udvalg af kød og slagterprodukter, som er gået i glemmebogen. For os er håbet, at smag, håndværk og de glemte traditioner igen bliver en del at alles kulinariske leksikon.

Michael Museth er uddannet slagter, og har arbejdet som iværksætter og kok på elite- og cateringniveau. Michael genlære, hvordan dyrene lever og dør på den gode måde, og hvordan godt kød skal behandles og smager. Det er ikke så svært. Spis mindre, men bedre kød.”

Butcher’s Manifesto er skabt for at redde slagterfaget fra at uddø og har bl.a. uddannelse af unge slagtere, overlevering af viden og håndværk og transparens i produktionen på dagsordenen. Slagterfaget er under pres i hele verden, hvilket den høje internationale deltagelse fra USA, Frankrig, Belgien, Tyskland, Polen, New Zealand, Holland, England, Schweiz og Canada understreger.

Butcher's Manifesto har til formål at indsamle, bevare og videregive traditionelle slagterimetoder og viden til næste generation. For at beskytte et fag og en arv, der over hele verden er ved at være glemt.

En international bevægelse

Siden grundlæggelsen i august 2016 er Butcher's Manifesto blevet en international bevægelse med en europæisk bestyrelse, et hold af internationale ambassadører og begyndelsen på et internationalt træningsprogram med trænere i USA og Europa.

Muligheder for at vælge Økoskabet

Folkets Madhus leverer og Fredag i Økoskabet

Du skal bestille senest 2 dage i forvejen inden kl 12.00

Fx vil du ved bestilling Onsdag kl 11.59 kunne få leveret Fredag inden kl 16.00